coduri de bare
(aproape)   TOTUL DESPRE CODURI DE BARE!

Now displaying DataMatrix 2-D Symbology

DataMatrix

DataMatrix este un cod de bare bidimensional care poate stoca intre 1 si 2000 de caractere. Simbolul grafic este un patrat cu latura incepand de la 0.00254mm si pana la 35.56mm. Ca exemplu de densitate, 500 de caractere numerice pot fi codificate intr-un patrat cu latura de 2.54 mm. Codul de mai sus codifica 20 de caractere ASCII.

DataMatrix este folosit la codificarea produselor si a seriilor de produse electrice, la marcarea instrumentelor chirurgicale (Japonia), la identificarea lentilelor, pe placile cu circuite electronice.

Codurile de bare DataMatrix cer pentru a fi citite cititoare de coduri de bare 2-D; nu pot fi citite de cititoarele de coduri de bare obisnuite. Anumite modele de cititoare de coduri de bare de pe piata folosesc ambele tehnologii de citire (Laser si CCD). Codurile de bare DataMatrix pot fi imprimate numai de anumite modele de imprimante cu transfer termic, daca doriti sa achizitioanati o astfel de imprimanta in scopul de a imprima astfel de coduri de bare, intrebati distribuitorul daca poate imprima asfel de coduri de bare.

Informations provided by "Measurement Equipment Corporation".

www. ETICHETE .com www. ULTRAFACTOR .ro www. RIBOANE .ro