coduri de bare
(aproape)   TOTUL DESPRE CODURI DE BARE!
Imprimante termice

     Excelente pentru imprimarea oricaror tipuri de etichete (de hartie, rezistente la apa, sintetice...). Acest tip de imprimante pot imprima o singura eticheta fara risipa de material, sau pot imprima cantitati mari de etichete cu o productivitate mare. 

Imprimante transfer termic
     Invatati cu ce difera tehnologia de imprimare cu transfer termic fata de imprimarea direct termica si care vi se potriveste mai bine.

Transfer termic | Direct termic 


CLASE DE IMPRIMANTE

imprimante de coduri de bare
     Pot imprima etichete oricand si oriunde.  Imprimantele din aceasta clasa pot imprima aceeasi cantitate si calitate a etichetelor ca si imprimantele fixe si pot fi comandate prin IRDA, conectate la un laptop sau cu o tastatura mobila.

imprimante de coduri de bare
     Recomandate pentru utilizatori care nu au mult spatiu la dispozitie.  Imprimantele din acesta clasa au acelasi rezultat calitativ ca si imprimantele din clase superioare, dar au viteze de imprimare mai mici.   Recomandabile pentru cantitati de imprimat de pana la 1000 de etichete per zi

GODEX EZ DT2

imprimante de coduri de bare
     Excelente pentru imprimare de diferite tipuri de etichete (din hartie, plastic, PVC, carton...). Imprimantele din acesta clasa sunt recomandate pentru volume de imprimare de pana la 5.000 de etichete per zi.

GODEX G500

imprimante de coduri de bare
     Excelente pentru imprimarea oricaror tipuri de etichete (de hartie, rezistente la apa, sintetice...). Acest tip de imprimante pot imprima o singura eticheta fara risipa de material, sau pot imprima cantitati mari de etichete cu o productivitate mare..   Recomandate pentru volume de imprimare de pana la 20.000 de etichete per zi.

GODEX EZ2250i

imprimante de coduri de bare
     Aceste imprimante sunt proiectate practic pentru o functionare non-stop.  Imprimantele din aceasta clasa sunt recunoscute pentru o fiabilitate si o anduranta extraordinara

GODEX EZ6200+

Daca doriti o recomandare din partea noastra pentru o anumita clasa de incadrare nu ezitati sa ne contactati.

Informations provided by "Measurement Equipment Corporation".

www. ETICHETE .com www. ULTRAFACTOR .ro www. RIBOANE .ro