coduri de bare
(aproape)   TOTUL DESPRE CODURI DE BARE!

Now displaying PDF-417 2-D Symbology

PDF-417

PDF-417 este un cod de bare bi-dimensional care poate codifica pana la 1800 de caractere printabile ASCII. Forma sa este rectangulara si poate fi modificata prin setarea latimii si permitand inaltimii sa creasca odata cu datele introduse. Este de asemenea posibil sa divideti cantitati mari de date in cateva coduri de bare de tipul PDF-417 care v-or fi "legate" intre ele logic. Teoretic nu exista limita de date care pot fi codificate intr-un grup de coduri de bare de tipul PDF-417.

Caracteristicile codului de bare PDF-417 pot fi folositoare in aplicatii in care informatia completa trebuie sa fie pe eticheta produsului si nu aceasta sa se afle intr-o baza de date. PDF-417 este des folosit pentru: etichetarea materialelor radioactive, stocarea datelor tehnice si de calibrare pentru aparate elecronice; codificari de amprente...

Densitatea maxima de date este determinata de cele mai mici elemente care pot si printate si scanate. Folosind cel mai mic element recomandat de 0.0075 inch latime si 0.010 inch inaltime, densitatea maxima in mod binar este de 686 bytes pe inch-ul patrat (106.2 bytes pe centimetrul patrat). In modul prinatbil ASCII densitatea este de 1.144 caractere pe inch patrat (177,2 caractere per centrimetrul patrat).

Codurile de bare PDF-417 solicita cititoare de coduri de bare 2-D; sau cititoare de coduri de bare CCD sau laser dotate cu un software de decodare special. Unele scanere de pe piata sunt hibrid folosind atat tehnologia CCD cat si laser. Codurile de bare PDF-417 pot fi imprimate folosind imprimate de transfer termic care au o tehnologie de imprimare de calitate superioara.

Informations provided by "Measurement Equipment Corporation".

www. ETICHETE .com www. ULTRAFACTOR .ro www. RIBOANE .ro